“Bitka na dvojci”

U nedjelju (07.listopada, 2018.godine) članovi ŠRK “Šaran” Orahovica održali su završno ovogodišnje klupsko natjecanje, tradicionalnu “Bitku na dvojci”. Lijepo vrijeme iskoristilo je preko 20 članova društva kako bi se natjecalo tko će više kg ribe upecati na drugoj tabli na jezerima ŠRK “Šaran” Orahovica. Natjecatelji od juniora pa sve do veterana kako u muškoj i ženskoj konkurenciji borili su se za prva tri mjesta i veliki pobjednički pokal.

“Bitka na dvojci”

Nakon točno 3h pecanja u 12h završilo se natjecanje te nakon vaganja ulovljene ribe krenulo se sa službenim dijelom i proglašenjem pobjednika.

Treće mjesto osvojio je Deni Volenik sa 2709grama
Drugo mjesto osvoji je Božo Milovac sa 2802grama

a prvo mjesto i pobjedu je odnijela mlada juniorka ŠRK “Šaran” Vanesa Tir sa 3445grama i ulovljenim kapitalcem šaranom od čak 3005grama.

Pobjednici

Sve prisutne pozdravili su predsjednik ŠRK “Šaran” Orahovica gdin. Stanislav Sikora, tajnik društva gdin. Vladimir Macanić a u ime ZŠUGO nagrade je podijelio i čestitao pobjednicima predsjednik gdin. Igor Hozić.

Nakon natjecanja uz prigodni ručak raspravljalo se o tekućim problemima društva a uz vina sponzora Vinarije Patkoš i pokoju pjesmu druženje je potrajalo do večernjih sati.