Ljiljani Borić nova/stara predsjednica ŽRK

Na jučer održanoj Izbornoj redovnoj Skupštini ŽRK Orahovica, Ljiljana Borić, ponovo je izabrana za predsjednicu kluba. Njoj u radu pomagat će dopredsjednica Natalina Prokš, te tajnica Andrijana Rukavina. U novi Izvršni odbor izabrane su Marijana Marčinković, koja će obnašati blagajničke poslove, te kao članovi, Ana Boljkovac, Dunja Straka, Andreja Gvozdenović, Marijana Rađenović, Anđela Bartolović, Mira Kolar i Marija Grabovac. Kaja Iličić izabrana je za predsjednicu Nadzornog odbora, dok će joj u radu pomagati Marija Štajdohar I Ivona Bandalo.

Skupštini je nazočio i predsjednik Zajednice športskih udruga Garda Orahovice Igor Hozić:

Čestitam na dosadašnjem radu, kao i novoizabranim čelništvu kluba. Ženski RK Orahovica je primjer sportskog kluba kako treba raditi. Broj djece kojeg okupljate je impozantan i to je ono što našem gradu treba. Zahvaljujem se što ste Zajednici uvijek izlazili u susret kad god je nešto trebalo – rekao je sinoć na koncu skupštine Igor Hozić.

Ljiljana Borić, zahvalila se na reizboru, rekavši kako su planovi kluba veliki:

Ako djevojke ostanu u Orahovici na školovanju, ustrojit ćemo seniorsku ekipu, no samo ako djevojke ostanu ovdje, u protivnom to neće biti moguće. Nastavit ćemo s radom posebice s curicama, jer ako nema pomlatka neće biti niti seniorki – rekla je predsjednica Borić, koja se na koncu zahvalila svim roditeljima djevojaka na podršci.