Nove 4 medalje s Prvenstva Hrvatske!

Ovog vikenda održana su dva Prvenstva Hrvatske na Zagrebačkom Jarunu.

Prvog dana, subota, natjecalo se u disciplini super sprint triatlona, dok je nedjelja bila rezervirana za Olimpijsku disciplinu mješovitih štafeta.

U subotu natjecali su se Borna, Ada, Lana, Marta, Fran, Silvio, Marko i Danijel dok je drugi dan bio rezerviran samo za po četvero najboljih triatlonaca svakog Hrvatskog kluba te smo ovdje u štafeti Zagrebačkog Swibira imali Adu i Lanu u kategoriji kadeta, dok su za juniorske mješovite štafete nastupali Borna i Marko.

Prvi dan
Borna Katić uzeo je srebrnu medalju i ko zna po koji put ove godine posta vice prvak Hrvatske sa samo 19 sekundi zaostatka za Puležanom Ivanom.
U istoj utrci Marko Varga plasirao se na 6 mjesto dok je Danijel Peštaj završio kao 10 ml. junior Hrvatske.
Peštaj Silvio u kategoriji ml. kadeta zauzeo je 12 mjesto.

Od cura Lana Marinić se popela na drugu stepenicu postolja i okitila se srebrnom medaljom dok je Ada bila sedmoplasirana.

Početnici su nastupali u akvatlonu i u ovoj utrci Fran Rađenović izborio je 10 mjesto sa samo 60 sekundi zaostatka za trečeplasiranim klupskim kolegom Maksom.

Drugi dan
U nedjelju Ada i Lana sa svoja dva klupska kolege osvojile su srebro ne Ekipnom prvenstvu Hrvatske dok su naši juniori Borna i Marko sa kolegicama Swibirovkama bili petoplasirani juniori.

fb plivački klub orahovica