Odigran IX. Memorijalni turnir “Gabrijel Šporčić”

U organizaciji Škole nogometa Papuk Orahovica, jučer je na Gradskom stadionu, odigran IX. “Memorijalni turnir Gabrijel Šporčić”, koji se igrao u spomen na tragično preminulog mladog Gabrijela, tada igrača orahovačkog Papuka.

Pozivu organizatora, odazvale su se tri momčadi, NK “Martin” Našice, NK “Suhopolje” iz Suhopolja i NK “Mladost” iz Čačinaca.

Nakon protokolarnog dijela, uslijedila su i natjecanja, a u polufinalnim utakmicama igrali su  Papuk i Martin te Suhopolje i Mladost. Papuk je uvjerljivo pobijedio rezultatom 10:1 a igrači Suhopolja bili su bolji od čačinačke Mladosti, 5:4.  U finalnom dvoboju Papuk, je s 13:1 pobjedio Suhopolje, a momčad Martina je s rezultatom 7:3 pobijedila Mladost.

Pobjednički pehar pripao je momčadi Papuka, drugo je Suhopolje, treće mjesto pripalo je NK “Martin”, a medalje su, kao četvrti, kući ponijeli igrači čačinačke Mladosti.

Odlukom četiri trenera najbolji pojedinci turnira izabrani su u  pobjedničkoj momčadi. Za najboljeg vratara turnira izabran je Ivan Fofonjka, Lea Maričić u dva je susreta postigla čak 12 pogodaka i proglašena je najboljim strijelcem turnira, dok je nagradu za najboljeg igrača primio kapetan pobjedničke momčadi Eddy Yahya. (G.J.V.)