Održana 4. sjednica UO i NO Zajednice

Danas je pod predsjedanjem predsjednika ZŠUGO Igora Hozića, održana četvrta sjednica Upravnog i Nadzornog odbora Zajednice športskih udruga Grada Orahovice. Predsjednik Hozić upoznao je članove Upravnog i Nadzornog odbora s učinjenim u protekla dva mjeseca, naglasivši potpisivanje Ugovora sa sportskim klubovim.

Potpisali smo ugovore sa svim sportskim klubovima i polovica sredstava već je na računima klubova. Također bili smo aktivni tijekom “Orahovačkog proljeća”. Organizirali smo dolazak dr. Dražena Lalića u Orahovicu koji je promovirao svoju novu knjigu “Nogomet i politika”, bili smo suorganizatori Međunarodnog teniskog turnira, pomogli smo financijski u organizaciji Papuk Extreme Challenge, Memorijalnog nogometnog turnira Gabrijel Šporčić, a pokretna je i WEB stranica Zajednice – rekao je predsjednik Hozić, koji je naglasio kako je Nadzorni odbor Zajednice dobio ovlasti pregleda poslovanja Zajednice za proteklu godinu, jer tijekom pregleda istih, uočeno je niz nelogičnosti, s kojima će javnost biti upoznata odmah pri izvršenoj kontroli.

Članovi Upravnog Odbora jednoglasno su potom donijeli Odluke o sufinanciranju i suorganizaciji Državnog prvenstva u šahu za žene, koje će se u krajem godine održati u Orahovici. Zajednica će isto tako biti i organizator Memorijalnog turnira u odbojci na pijesku “Krunoslav Bošnjak”, koji se tradicionalno održava na Jezeru tijekom kolovoza a u sklopu glazbenog festivala Ferragosto Jam. Isto tako sufinancirat će odlazak juniorki Športskog ribolovnog kluba “Šaran Orahovica” na državno prvenstvo u Vukovar, dok je Plivačkom klubu Orahovica sufinancirano pokrivanje dijela troškova odlaska orahovačkih reprezentativaca na svjetsko juniorsko prvenstvo u kros triatlonu, koje će narednog mjeseca biti održano u Danskoj.